Wimperextensions

Wimperextensions

Wimperextensions worden weleens verward met het opplakken van nepwimpers of wimperstukjes. Het betreft echter een hele andere techniek: bij de One by One wimperextensions wordt op elke natuurlijke wimperhaar wimperverlenging toegepast door 1 voor 1 elke wimperhaar te voorzien van een extension. Hiermee wordt volume en lengte gecreeërd, met als resultaat een prachtige oogopslag.

De extensions voelt u niet zitten, zien er heel natuurlijk uit en er is altijd een lengte, dikte en krul die bij u past. Het bevestigingsmiddel is vrijwel onzichtbaar, de wimpers blijven zacht en flexibel. Wimperextensions zijn bewezen onschadelijk voor de eigen wimpers. De gemiddelde behandelingsduur voor een nieuwe set wimpers One by One is 60 tot 90 minuten. Een opvulbehandeling duurt ongeveer 45 tot 60 minuten.

Hoe lang blijven de wimperextensions zitten?

De wimperextensions blijven gemiddeld 3 tot 6 weken zitten. Deze periode hangt af van de eigen groeicyclus van de natuurlijke wimper (gemiddeld 3 tot 6 weken) en de verzorging van de wimperextensions.

Wat houdt een Refill behandeling in?

Om een mooie volle wimper te behouden adviseren we om tussen de 2 en 4 weken een refill behandeling te doen. Tijdens een refill behandeling worden de losse wimperextensions verwijderd en nieuwe wimperextensions geplaatst op de vrije haren.

Verwijderen van de wimperextensions

Wimperextensions worden verwijderd door een speciale gel remover die de bonder (lijm) losweekt. Op geen enkele andere manier kunnen wimperextensions verwijderd worden. Dit kan ook alleen worden gedaan door een wimperstylist. Als u het bij ons laat verwijderen krijgt u gratis een wimperserum mee voor het herstel.

Voorafgaand aan het zetten van uw wimperextensions

Verwijder oog make-up zoals mascara en/of eyeliner tijdig voor uw afspraak. Zorg dat er geen olie of dergelijke substantie achterblijft op uw huid, want dit bevorderd het hechtingsproces.

Russian Volume 3D tot MEGA volume

Met deze nieuwste techniek van wimpers zetten kan het nóg voller!
Dankzij deze nieuwe techniek is het zelfs mogelijk om met weinig eigen wimpers toch een volle wimperrand te maken! Zelfs voor dunne en kwetsbare wimpers is deze techniek een goede uitkomst.
Hiervoor worden tot wel 6 flinterdunne en zijdezachte extensions op één natuurlijke wimperhaar gezet. Hierdoor is de druk op de eigen wimper minimaal maar kunnen we toch veel volume creëren.
De gemiddelde behandelingsduur voor een nieuwe set is  90 tot 180 minuten. Een refill behandeling duurt gemiddeld 60 tot 90 minuten.

Contact opnemen

Na afloop van het zetten van uw wimperextensions

Belangrijke tips voor het verzorgen van uw wimperextensions: